Discusvissen Forum

Als u wilt registreren voor dit forum dient u in het registratie formulier uw naam op te geven, registraties met in alle vakken dezelfde naam worden zonder meer in de prullenbak gedeponeerd.

Dit is om spam inschrijvingen te voorkomen. er zijn nogal wat viagra verkopers die proberen zich op deze manier op forums te manifesteren.

Je dient in te loggen om een nieuw onderwerp of bericht aan te maken.

Terug naar Discus !

Hoi, zoals sommigen van jullie mss nog weten, heb ik vorig jaar flinke problemen gehad met mijn 10 discusvissen. Daarom was ik vanaf november 2016 tot afgelopen zaterdag 19 Aug 2017 Discus-loos :-)), na 30 jaar discusvissen verzorgt te hebben! Ik heb daarna Orinoco Altums gekocht in Duitsland. De laatste tijd begon het weer te kriebelen, en ik was  al een beetje aan het rondkijken.   Afgelopen zaterdag kreeg ik via via contact met iemand die zijn Discusvissen weg wilde doen, omdat ie eens wat anders wilde. Even wat gechat over de grootte van mijn bak, en of ik ervaring had, want de beste man wilde dat zijn groep goed terecht zou komen. Nou, nu ben ik dus weer in het bezit van 11 stuks mooie discusvissen. En ik moet zeggen: Het bevalt prima, en ik ben weer blij dat ik ze in mijn bak heb zwemmen, want ik miste ze toch wel!

Succes 🙂

 

Bedankt!  ;-))